MOCO LOCO Submissions

SUBMISSIONS

Submit

Barber In Tel Aviv

Looking from the  streetLooking from the entranceOak high mirrorsPartitions oak floor to ceiling separation of functionsbroken bricks in white and a large sofa upholstered in green velvet buttonsA look from the insideLooking from the stairsthe toilet we used 10-inch ceramic shaped black and white checkerboardthe facility products were designed specifically for barber from transparent PerspexFacility towels from transparent Perspex

Barber In Tel Aviv The challenge of a small space that should contain a multi functions brought the studio to create a free space without walls. To separate the various functions, designed partitions constructed of solid oak, long horizontal wood strips from floor to ceiling including vertical metal tubes painted copper connectors all wood strips. In addition partitions are also designed mirrors from floor to ceiling to give the space a sense of depth and space, other furniture built solid oak clear varnish finish.

The Front window is made of glass, during the day- light goes in. Floor space built of exposed concrete clear varnish finish.

the facility towels and products were designed specifically for barber transparent Perspex. from To create a warm feeling we used warm light in several locations, long lights in the frames of mirrors horizontally and above positions hairstyle glass light fixtures hanging chains attached copper. The wall under the stairs we sequenced broken bricks in white, against the wall a large sofa upholstered in green velvet buttons. For the toilet we used 10-inch ceramic shaped black and white checkerboard from floor to ceiling.

You may also like

Borochair by Giorgi Zagareli

#Untitled serie by Alexandra Devaux

WEMO wearable memos by Yuhei Imai

Advertising directly on MOCO LOCO is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more