“Culture O Centre” HQ by Christophe Moreau & Valentin Blanchard

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard02

The aim of this office renovation was to create a scenography of workspaces partitioned by one unique storage unit. It allows for a “landscaped” open space in one part, constructed by different work areas without partitioning more than required. Secondly it creates storage space, minimizing clutter on desks therefore eliminating the need of extra workspace or furniture, creating more visibility and a feeling of space.

valentinblanchard.com

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard01

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard02

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard03

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard04

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard05

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard06

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard07

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard08

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard09

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard10

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard11

CULTUREOCENTRE-Scenographie_valentinblanchard12

  • Share on

Comments are closed.

Advertising directly on this site is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more