0 likes

The name HAN (Here and Now) arises from the concern of the clients to transmit happiness and joy in every moment of life.

The bar is developed in an open space of 200m2 that functions in a flexible way, on which small environments are defined by the distribution of tables, materials and lighting.

Studying the different variants, the firm decided to unify the place with a black polished concrete floor, on which walls of different finishes like old wood, concrete, wallpaper and brick uproots, which together with the treatment of lighting made of filament bulbs and neon lights create a cozy but rather seductive atmosphere.

The site provides a new opportunity for the city dwellers which becomes extremely attractive for its concept, music and design.

PROJECT DATA
Location: Cancún, Quintana Roo, México
Architects in charge.: Blanca Huerta, Daniel Berna, Carlos Gaviola
Construction: 230 m2
Year: 2014
Artist: Leonardo Tezcucano
Branding: Andrea Castillo

Photos: Wacho Espinosa

taffarquitectos.com

han-social-club-by-taff-arquitectos_01

han-social-club-by-taff-arquitectos_02

han-social-club-by-taff-arquitectos_03

han-social-club-by-taff-arquitectos_04

han-social-club-by-taff-arquitectos_05

han-social-club-by-taff-arquitectos_06

han-social-club-by-taff-arquitectos_07

han-social-club-by-taff-arquitectos_08

han-social-club-by-taff-arquitectos_09

C:UsersEQUIPODocumentsBAR HAN Model (1)