0 likes

Create a comfortable and homey ambient for all type of public and integrated in the surroundings are the premises for brand and interior design. Vitale converts an old manor house on a bucolic and family spirit hair salon. Located in Morella (Castellón, Spain), the hair salon has been projected according to the aesthetic essence of local buildings and using local materials.

A local of 40m2 is suitable to provide a comfortable waiting area and maximize the space for 3 cutting stations and a makeup area whose protagonist is an old barber Triumph chair that has been restored. It has been taken special emphasis on providing the adequate lighting with traditional cabaret lamps in mirrors.

The herringbone shaped pine wood structures act as a lattice that separates the counter of the waiting area. Cutting and washing areas are undivided spaces visually connected. The wall is coated white tiles that offers a traditional ambience. The result is a bright, austere and honest space.

HAIRDRESSER RETAIL PROJECT. LLORENÇ PERRUQUERIA
Juan Giner, 11. Morella. Castellón. Spain

vitale.es

Hairdersser_estudio vitale_01

Hairdersser_vitale studio_11

Hairdersser_vitale studio_17

Hairdersser_vitale studio_04

Hairdersser_vitale studio_05

Hairdersser_vitale studio_06

Hairdersser_vitale studio_07

Hairdersser_vitale studio_08

Hairdersser_vitale studio_09

Hairdersser_vitale studio_19