MOCO LOCO Submissions

SUBMISSIONS

Submit

Shanghai Baoye Center by LYCS Architecture

Situated on an “L” shaped site cut out of a trapezoidal plot, the project is shaped by lofting the maximum footprint of the site into a 5-story envelope, and then pushing and carving the form from the exterior, creating a singular form that operates as three separate buildings connected by floating walkways on several levels. The main building mass contains office programs and a roof garden, while the ground floor is a landscape which connects several spaces into a free-flowing, semi-public experience in balance with the unique form of the building. Parking, an employee cafeteria and coffee shop, health spa and dormitories exist in the basement levels, lit by daylight from the various sunken courts carved from above.

lycs-arc.com

You may also like

Space Frames by Studio Mieke Meijer

Profana lamp by Pedro Paulo-Venzon

Steelo chair by Mario Alessiani

Advertising directly on MOCO LOCO is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more