0 likes

UC Berkeley Boalt Hall-from Courtyard entry

Dear Moco Loco,

An extensive expansion and renovation at the University of California, Berkeley, Law School was recently completed. Designed by Ratcliff, the complex, multi-phased project makes the most of limited space by inserting a three level addition (including two below-grade floors) into an underused courtyard, while strategic renovations obviate the need for wasteful tear-downs and rebuilds, contributing to the project’s LEED certification. The result establishes a new identity for the school and underscores the potential of sustainable reuse strategies.

Attached please find a press release and image. A more complete selection of photographs is available at https://www.dropbox.com/gallery/15654272/1/Ratcliff_Berkeley%20Law%20South%20Addition?h=bf9ede

Feel free to contact me with any questions.

Thanks,

Yosh

Yosh Asato
Asato Communications
1211 Folsom Street, Fourth Floor
San Francisco, CA 94103
415 522 0646
yosh@yoshasato.com