0 likes

SN1
SN2
SN3
SN4
SN5
SN6
SN7
SN8

The installation is part of the “Politics of Me” exhibition at Bangkok Art and Culture Center (BACC), Thailand during 28 June- 12 August 2012.

The wooden structure is attached to an existing column like a tree house. In a way, the interior space transforms into artificial landscape. The idea is to create a space that reminds the visitor moment from their childhood. I want to bring back the memory when we experienced space with our small bodies but large imagination and borderless freedom. The purpose was to design a structure that can relate to adults and children, somewhere in-between reality and dream. The intimate space is also one of the most important qualities of this tree house-like structure. It could be a perfect place for hanging out with a friend or a good hide out spot during the Cultural Center visit.